sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Interrail-blogi luotu, matka lähenee

Joo. Tässäpä tämä. MaailmanNavan kanssa luotiin blogi, jotta kaikki tiedonnälkäiset saavat kytätä reissun kulkua. Tarkoituksena on päivittää tekstejä ja tuntemuksia matkan varrelta miniläppärin turvin. Lisäilemme tekstejä lähes aina, kun on mahdollista vain lisätä.

Matkahan alkaa siis 6.6. ja loppuu 30.6. Tarkoituksena on kiertää ympäriämpäri Länsi-Eurooppaa, istua junassa, töljöttää nähtävyyksiä sekä vakoilla paikallisten elämänmenoa.

Budjetti on toisella suurempi kuin toisella, mutta kuitenkin 2000 e paikkeilla pyöritään. Tarkoitus on siis olla hostelleissa, tehdä itse ruokaa ja käydä mahdollisimman ilmaisissa museoissa yms. härpäkkeissä. Tai no siis MaailmanNapa tekee ruokaa, Pallopää yrittää varmaan tiskata, ei ole keittotaidot ihan kohdallaan. Mutta ehkä opin jotain keittotaitoakin matkalla, kuka tietää.

Ensimmäinen etappi on jo valmiiksi mietitty: lento Helsingistä Lontooseen lähtee 17.05 ja laskeutuu 18.05 Gatwickiin. Matkaan menee siis tunti mielikuvitusajassa, kun vaihdellaan kelloja sinne sun tänne, oikeasti siis kolme pitkää tuntia kälyisessä lentokoneessa, jossa varmaan vessatkin maksavat ylimääräistä.

Sitten ei tiedä mitä tapahtuu. Ei olla suunniteltu, tai ollaan, mutta suunnitelmat ovat olleet jo puoli vuotta roskakorissa. Vähän kaivataan jännitystä elämään ja mennään sinne sun tänne, minne mieli ja raiteet vie. Uskon, että reissusta tulee hauska ja mahtava. Tai ainakin toivon.

Seuraava teksti tulee reilusti myöhemmin, ehkä silloin kun jännittää enemmän. Siksipä YLE:n uutisankkureiden sanoin: "Siihen asti - näkemiin"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti