keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kummallisuuksia

Aloitimme päivän Ripley's  believe it or not -museolla. Pallopää jäi lyhyeksi maailman pisimmän miehen rinnalla. Vierailtiin sitten myös kidutuskammiossa ja H. C. Andersen -museossa. Odotettiin kuulevamme tarinoista, mutta museo keskittyikin lähinnä kirjailijan elämään.


Ruuan laiton jälkeen lähdimme vaeltamaan kohti Christianiaa. Kävellen mentiin vaikka Pallopää olisikin bussin halunnut ottaa. Kovasti karttaan keskittyneenä Pallopää sitten käveli päin liikennemerkkiä. Ei vammoja tällä kertaa. Asiaan liittyen voisi huomauttaa, että viilto sormessa on parantunut ja näyttää siltä, että mitään arpia ei jää.

Christiania oli hyvin erikoinen paikkaa ja tiettyjä kasveja kasvatettiinkin kaupan pihalla. Kuvaushan muurien sisäpuolella oli ehdottomasti kiellettyä. Hieman sääntöjä rikottiin, kun otettiin kuva ulos vievästä kyltistä.
Sitten alkoikin hulvaton matka kohti Pientä merenneitoa - bussilla tällä kertaa. Bussi ei kuitenkaan vienyt perille saakka, joten saatiin myös vähän kävellä puistossa ja jonkun (varmaan) linnan pihalla.
Ja jos jotakuta kiinnostaa niin oli siellä sellainen pytinkikin.Katseltiin siinä hetki merenneitoa ja käveltiin takaisin bussipysäkille. Kaupunki nähty, vaikka joka paikassa olevat tietyöt yrittikin vaikeuttaa matkaa kovasti.

Huomenna on lähtöpäivä, mutta tällä kertaa juna lähtee sen verran myöhään, että keretään syömään aamupala!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti