perjantai 22. kesäkuuta 2012

Maisemat vaihtuu

Viimeinen kokonainen päivä Roomassa meni Colosseumia kiertäessä. Ostettiin kuulottimet, josta englanniksi sopotettiin tietoa. Meistä kahdesta se innostuneempikin osapuoli tuli lopulta siihen tulokseen, ettei paikassa mitään ihmeellistä ollut. Historia on toki mielenkiintoinen, mutta ei siinä paljon mitään katsottavaa.


 Sitten hypättiinkin ensimmäiseen vastaan tulevaan bussiin ja lähdettiin etsimään paikkaa, jossa syödä. Ja tietenkin juuri siihen aikaan, kun mikään paikka ei ole auki. Meitä kuitenkin onnisti ja löysimme pienen kahvilan (jossa ei selvästikään ollut varaa henkilökunnan ruokataukoihin). Vielä viimiset jäätelöt ja uima-altaalla lököttelyt.

Italiassa tulijo hyvästeltyä aurinko ja matkalla Wieniin alkoikin hervoton ukkosmyrsky. Siellä me kiidettiin Alppien läpi kaatosateessa.
Wienin hostellissa meille sanotaan, että meillä on käynyt tuuri. Kaikki hostellihuoneet on täynnä, joten emme pääse hostellihuoneeseen... meidät on siirretty hotellihuoneeseen. Meillä on nyt siis oma suihku, oma vessa ja oma TV ja kaikista tähänastisista sängyistä ehdottomasti pehmein sänky. Ensimmäinen aamu hotellilla ja tapaamme suomalaisia. Juteltiin siinä sitten vähän toistemme matkasta.

Siinä puolilta päivin otettiin suunnaksi Schönbrunnin linna, labyrintti ja eläintarha. En myönnä juosseeni labyrintissa ketään pakoon ja leikkineeni piilosta. Eläintarhasta löysin mukavia pieniä mangusteja.

Päivän aikana tuli vähän käveltyä ja matka hotellille meni melkein kontaten. Huoneessa huomattiin, että olin tuota päässyt vähän palamaan käsistä.

Aamulla palaminen olikin melkein muuttunut jo rusketukseksi. Tänään päätin kuitenkin pitää vähän parempaa huolta rasvaamisesta, ettei käryä uudestaan. Päätettiin Pallopään kanssa, että tänään ei kävellä ja hypättiin metroon. Kierreltiin isoja ja pieniä katuja ja käytiin syömässä. Tajoilija tuli iloiseksi kun vähän saksaa mongersin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti